Mikä Kalastus-TV on?

Kalastus TV on uusi kotimainen tilausvideopalvelu ihmisille, jotka eivät pelkää luontoa eivätkä haasteita.

Henkilökohtaisesti olen jonkin verran “väsähtänyt” kotimaiseen viihdetarjontaan televisiossa. On vaikea löytää ohjelmia, jotka kiinnostavat.
Olen aina ollut sitä mieltä, että jos jotain haluaa elämässä, se on tehtävä itse. Jutellessani kavereideni kanssa esitimme kysymyksen: mitä me haluaisimme katsoa televisiosta? Vastaus oli yksimielinen: kalastusta, seikkailua ja kaikkea, mikä liittyy luontoon. Syödäkin me kaikki tykkäämme ja ottaa ehkä yhden kyytipojankin siihen kylkeen.

Jatkoimme tätä keskustelua vähän suuremmassa mittakaavassa ja samanmielisiä tuntuikin olevan yllättävän paljon. Sitten olimmekin mukana markkinointitutkimuksessa, jossa kysyttiin, kuinka moni olisi kiinnostunut tällaisesta sisällöstä. Tulos oli hemmetin yllättävä: 28% suomalaisista miehistä on kiinnostunut samoista asioista kuin me.

Perskutarallaa! Asialle täytyy tehdä jotain. Olen tehnyt ystävieni kanssa jo 20 vuoden ajan ohjelmia muun muassa kalastuksesta ympäri maailmaa, joten yhtälö oli selvä. Seuraava kysymys oli, missä ja miten näytämme sen, mitä me ja niin monet muutkin haluaisivat nähdä. Tajusimme, että elokuvat ja sarjat, mitä haluamme katsoa, katsomme Netflixistä… perhana, taas yksinkertainen yhtälö. Me haluamme samanlaisen!

Ja tässä sitä ollaan, toteuttamassa unelmaa.

Ville Haapasalo
Kalastus-TV:n luova johtaja

Kalastus-TV:n ohjelmia voit katsoa missä tahansa, milloin tahansa, millä älylaitteella tahansa ja kenen tahansa kanssa. Kalastus-TV:tä katsomalla vaalit samalla luonnon historia- ja kulttuuriperintöä. Tilausvideopalvelu Kalastus-TV:n sisältö tulee olemaan laaja: ohjelmat keskittyvät siihen, missä, miten ja millä kalastaa sekä miten päästä haluamalleen kalastuspaikalle veneellä, kelkalla, mönkijällä tai jollain muulla kulkupelillä. Opit myös, miten valmistat maukkaan (tai edes syömäkelpoisen) aterian kalansaaliistasi tai miten ainakin osaat kertoa, miten olisit valmistanut kalan, jos sellaista olisit saanut. Kalastus-TV:n ohjelmissa kuulet, minne kannattaa lähteä kalaan kesällä, talvella tai silloin, kun sinä haluat, sekä mitkä ovat parhaat vaatteet ja välineet onnistuneelle kalastusreissulle.


Kerromme ohjelmissamme myös monista mielenkiintoisista paikoista ja maailmankolkista. Kerromme myös kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä, mikä liittyy ulkoiluun ja luontoon. Meille on erittäin tärkeää, että tämä kaikki kiinnostaa Sinun lisäksesi myös perhettäsi. Kutsumme kalareissuille mukaan erittäin mielenkiintoisia vieraita. Heti palvelun aloitettua valikoimassamme on jo yli 100 ohjelmaa hyvinkin erilaisista aiheista.
Kalastus-TV-tilausvideopalveluun tulee kuukausittain kymmeniä uusia ohjelmia, joita voi katsoa Suomen lisäksi myös monissa naapurimaissa. Osan ohjelmista käännämme ja tekstitämme tarpeen mukaan. Olemme kiinnostuneita myös kaikenlaisista yhteistyöprojekteista.

Kalastus TV:n tiimi

Tilaa Kalastus TV

Kokeile ensimmäinen kuukausi veloituksetta! Katso Kalastus TV:tä puhelimella, tabletilla, läppärillä ja telkkarilla.

Sahköpostiosoite. Järjestelmä lähettää kaikki sähköpostiviestit tähän osoitteeseen. Osoitetta ei julkaista ja sitä käytetään vain jos tarvitset uuden salasanan tai pyydät lähettämään tiedotteita tai ilmoituksia sähköpostitse.
Käyttäjätunnuksessa sallittuja erikoismerkkejä ovat esim. piste (.), yhdysmerkki (-), lainausmerkki ('), alaviiva (_) ja @-merkki.