Yleiset ehdot

YLEISTÄ

Kalastus TV on Internet-pohjainen palvelu audiovisuaalisen sisällön toimittamiseen rekisteröidyille laitteille yksittäisten ostojen, vuokrausten tai tilausten perusteella Sitoutumisajalla tai ilman Sitoutumisaikaa (”Palvelu”). Palvelun välityksellä näet suoratoistolla tai lataamalla erilaisten pakettien sisältämiä tv-sarjoja, elokuvia, urheilutapahtumia ja muuta sisältöä videoformaatissa, suoratoistona tai ladattuna.

Tietoa meistä

Palvelun tarjoaa Kalastus Television Oy Syvälahdentie 21, Taipalsaari, 56350, Suomi

Mahdolliset teknisiä ongelmia, laskutusta, asennusta tai markkinointia koskevat kysymykset tulee osoittaa suoraan Meille näistä yleisistä ehdoista löytyviä yhteystietoja käyttäen.

Yleiset ehdot

Nämä yleiset ehdot (yhdessä asiakirjojen kanssa, joihin niissä viitataan) koskevat kaikkia Palvelun käyttäjiä ja ovat heitä oikeudellisesti sitovia. Sinun tulee lukea ja hyväksyä nämä yleiset ehdot ennen Palvelun käyttämistä. Palvelua käyttämällä osoitat hyväksyväsi nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Nämä yleiset ehdot ovat voimassa niin kauan kuin sinulla on asiakassuhde Meidän kanssamme. Jos et hyväksy jotakin yleisten ehtojen kohtaa tai et pysty noudattamaan ehtoja, et saa käyttää Palvelua.

Jos haluat katsella Kalastus TV AppleTV:n kautta,sinun täytyy hyväksyä Applen käyttöehdot.

Palvelun käyttöoikeuksien saaminen ja Palvelun käyttö

Sinun on oltava Meidän asiakkaamme voidaksesi käyttää Palvelua. Tulet asiakkaaksemme perustamalla käyttäjätilin ja käyttäjäprofiiliin Verkkosivustolle rekisteröitymällä Verkkosivustolla ja hyväksymällä nämä yleiset ehdot ja muun liitännäisen dokumentaation (lue tästä lisää alla olevasta otsikosta “Käyttäjänimi ja Salasana”). Voit päättää asiakassuhteesi Meidän kanssamme poistamalla käyttäjätilisi ja asiakasprofiilisi. Voit poistaa asiakastilisi ja käyttäjäprofiilisi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (yhteystiedot löytyvät kohdasta “Asiakastuki” alla).

Saadaksesi Palvelun käyttöoikeuden, sinun tulee:

 1. Olla vähintään 18-vuotias;
 2. Läpäistä tavanomainen luottotietojen tarkistus;
 3. Vahvistaa, että rekisteröitymisen yhteydessä antamasi tiedot ovat totuudenmukaiset ja oikeat ja että tulet ilmoittamaan meille, mikäli nämä tiedot jonain hetkenä muuttuvat;
 4. Ymmärtää, että Palvelu on käytettävissäsi ainoastaan sillä Toimialueella, jossa sinulla on asuinpaikka. Kalastus TV ei ole missään vastuussa mistään kuluista, oikeudenloukkauksista tai muista seikoista, kuten vahingonkorvausvastuista, jotka aiheutuvat siitä, että käytät tai yrität käyttää Palvelua Toimialueen ulkopuolella;
 5. Käyttää Palvelua ainoastaan henkilökohtaiseen ja yksityiseen tarkoitukseen, eikä mihinkään kaupalliseen tai yhteisölliseen tarkoitukseen;
 6. Varmistaa, että sinulla on käytössäsi joko asianmukainen mobiiliverkko ja/tai laajakaistainen Internet-yhteys omalla kustannuksellasi;
 7. Varmistaa, että Palvelun käyttöön rekisteröity laite löytyy Verkkosivustomme osasta ”Tuetut laitteet”;
 8. Olla käyttämättä Palvelua millään lainvastaisella tai sopimattomalla tavalla ja varmistaa, ettei kukaan muukaan tee niin; ja
 9. Rekisteröidä maksutietosi.

Henkilötietojen käsittely

Kun rekisteröit käyttäjätilin meille ja luot asiakasprofiilin Palveluun, ja kun käytät Palvelua, tulemme keräämään sinusta tiettyjä henkilötietoja. Voit lukea lisää siitä, mitä tietoa keräämme ja kuinka käsittelemme keräämiämme tietoja tietosuojakäytännöstämme.

Laitteet, järjestelmät ja kytkettävyys

Mahdollisuutesi käyttää Palvelua riippuu siitä, onko käytössäsi vaadittavat laitteet, järjestelmät ja kytkettävyys. Ennen Kertamaksua tai Palvelun tilaamista sinun on varmistettava, että käytössäsi on kaikki laitteet, järjestelmät ja liitettävyys, jotka Palvelun asianmukaiseen katsomiseen vaaditaan. Järjestelmän vähimmäisvaatimukset on eritelty Verkkosivustollamme, mutta näiden noudattaminen ei takaa, että Palvelun katselu onnistuu aina. Verkkosivustomme osiosta ”Tuetut laitteet” voit tarkistaa, millä laitteilla voit käyttää Palvelua.

Käyttäjänimi ja salasana

Käyttäjänimi ja salasana ovat luottamuksellista tietoa, eikä niitä saa luovuttaa millekään kolmannelle osapuolelle. Kalastus TV on oikeus koska tahansa, kohtuullisen varotusajan puitteissa, pyytää sinua vaihtamaan salasanaasi.

Jos epäilet, että joku toinen käyttää käyttäjänimeäsi ja/tai salasanaasi, sinun on ilmoitettava asiasta meille välittömästi ja vaihdettava salasanasi. Jos Kalastus TV on syytä olettaa, että käyttäjänimi ja/tai salasana on paljastettu valtuuttamattomalle henkilölle tai että niitä on muutoin väärinkäytetty valtuuttamattoman henkilön toimesta, Kalastus TV on oikeus katkaista Palvelun tarjoaminen välittömästi ja/tai poistaa käyttöoikeutesi Palveluun tai millä tahansa muulla keinolla estää kielletyn toiminnan jatkuminen.

Sähköpostiosoite

Kalastus TV lähettämät tiedot ja ilmoitukset lähetetään rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, sinun on viipymättä päivitettävä profiilisi Verkkosivustolla. Kalastus TV on oikeus pitää uusinta annettua sähköpostiosoitetta asiakkaan oikeana sähköpostiosoitteena.

Maksut

Palvelun käyttämisen edellytys on, että rekisteröit maksutietosi Palvelussa.

Lisätietoja Palvelun maksamiseen käytettävissä olevista pankki- ja luottokorteista löydät Verkkosivustolta.

Rekisteröidessäsi maksutietosi kansanvälisten standardien (PCI DSS Payment Card Industry Data Security Standard) mukaisesti hyväksytty kolmas osapuoli rekisteröi ja tallettaa Kalastus TV:n toimeksiannosta ne maksutiedot, jotka ovat tarpeen Palvelun käyttämiseksi.

Kertamaksut maksetaan oston yhteydessä ja veloitetaan ilmoittamaltasi luotto- tai pankkikortilta tai muuta sovittua maksutapaa käyttäen, esimerkiksi Stripe tai muun maksupalvelun kautta. 

Maksun jälkeen saat taatun pääsyn palveluun mistä tahansa Internet-selainta käyttävästä laitteesta 30 päivän kuluessa. Uusien käyttäjien ilmaisjaksoa ei lasketa käyttöön. Maksuja ei palauteta.
Kun tilaus on peruutettu, seuraava ajoitettu maksu peruutetaan.

Sitoudut siihen, että sinulla on riittävät varat Tilausmaksun ja/tai Kertamaksun (”Maksut”) maksamiseen niiden erääntyessä. Myöhästynyt maksu antaa Kalastus TV oikeuden lainsäädännön mukaisten viivästyskorkojen perimiseen sekä tarvittaessa lainsäädännön mukaiseen perintään. Jos sinulla ei ole riittävästi varoja laskun maksamiseen eräpäivänä, tai jos maksua ei jostain muusta syystä voida saattaa loppuun, on Meillä oikeus jatkaa Maksujen perimistä ja tehdä uusia yrityksiä maksun läpiviemiseksi kunnes maksu suoritetaan. Odottaessamme täyden maksun suorittamista, on meillä myös oikeus välittömästi keskeyttää tai rajoittaa (“jäädyttää”) pääsyäsi Palveluun tai Palvelun käyttöäsi kunnes maksu on suoritettu. Tämän lisäksi Kalastus TV on oikeus purkaa tilaus kokonaisuudessaan välittömin vaikutuksin, jos Maksu myöhästyy yli 10 päivää. Jos sinulla on Tilaus sitoutumisajalla, tulee sinun välittömästi maksaa Maksut jäljellä olevasta Sitoutumisajasta, huolimatta siitä että Me puramme tilauksen tämän kohdan mukaisesti. Jos Maksujen kattamiseen ei ole riittävästi varoja, Kalastus TV on lisäksi oikeus periä velka muilla tavoin.

Hinnat ja pakettimuutokset

Maksut veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Meillä on oikeus muuttaa Palveluiden Maksuja, mutta jos Maksut muuttuvat toistaiseksi voimassaolevan Tilausjakson aikana, Kalastus TV ilmoittaa asiasta sähköpostitse vähintään 30 päivää ennen muutosta. Tilauksiin sitoutumisajalla sovittu hinta on voimassa koko Sitoutumisajan. Maksujen muuttaminen lyhyemmällä varoitusajalla tai Sitoutumisajan aikana on kuitenkin sallittua, jos Kalastus TV kulut Palvelun saataville asettamisesta kasvavat verotuksen tai yleisten maksujen, valuuttakurssivaihteluiden, kolmansista osapuolista riippuvien kulujen, viranomaismääräysten tai lakien ja muiden säännösten muutosten vuoksi ja jos muutos Maksuissa ei ylitä kasvaneiden kustannusten määrää.

Maksuja koskeviin muutoksiin luetaan myös uuden maksun käyttöönotto.

Sopimusaika ja Tilauksen automaattinen uudistaminen

Kun tilaat Paketin, tilauksesi uudistuu automaattisesti kuukausittain Tilausjaksosi tai Sitoutumisaikasi lopussa, edellyttäen, että hyväksyt tilauksen jatkuvuuden, ja Kalastus TV jatkaa kuukausimaksun veloittamista rekisteröinnin yhteydessä sovittua maksutapaa käyttäen, kunnes irtisanot tilauksesi.

Palvelun irtisanominen

Jos haluat irtisanoa tilauksesi, voit tehdä sen ”Oma tili” -osion kohdassa ”Tilauksen irtisanominen”. Mikäli olet tehnyt Tilauksen Apple TV:ssä tai iOS -laitteen kautta iTunesilla, tulee sinun tehdä Tilauksesi irtisanominen iTunesissa. Irtisanominen astuu voimaan

 1. kun Tilausjakson kuukausi, jonka aikana ilmoitat Kalastus TV haluavasi peruuttaa palvelun, päättyy, jos sinulla on Tilaus sitoutumisajalla, astuu irtisanominen kuitenkin voimaan vasta Sitoutumisajan päätyttyä; tai
 2. lausekkeissa ”Palvelunmuutokset”, ”Hinnanmuutokset” tai ”Muutokset” ilmoitettujen irtisanomisaikojen mukaisesti, jos irtisanot Palvelun kyseisten lausekkeiden perusteella.

Huomioithan, että asiakassuhteesi kanssamme on voimassa ja nämä yleiset ehdot pätevät niin kauan kun käyttäjätilisi ja asiakasprofiilisi säilyy Meillä. Lue lisää siitä, kuinka poistat käyttäjätilisi ja päätät asiakassuhteen yllä olevasta otsikosta “Palvelun käyttöoikeuksien saaminen ja Palvelun käyttö”. Mikäli haluat päättää tilauksesi etuajassa (esimerkiksi päättääksesi asiakassuhteesi Meidän kanssamme), olet kuitenkin velvollinen maksamaan jäljellä olevan Tilausjakson tai Sitoutumisajan.

Kalastus TV ei hyvitä mitään jo maksamiasi Maksuja.

Mikäli irtisanot tilauksesi, säilyy sinulla edelleen pääsy siihen sisältöön, jonka olet ostanut (Electronic Sell Through). Pidätämme kuitenkin oikeuden muutoksiin.

Reklamaatio

Huomatessasi omasta toiminnastasi riippumattoman virheen Palvelussa, sinulla on oikeus saada virhe oikaistuksi. Säilyttääksesi oikeutesi virheen korjaamiseen, sinun on otettava yhteyttä Kalastus TV asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai postitse kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta tai siitä, kun virhe olisi pitänyt havaita, ja kertoa, miksi mielestäsi Palvelu on virheellinen.

Reklamaatio, joka on tehty kahden (2) kuukauden kuluessa siitä, kun virhe on havaittu, katsotaan aina oikea-aikaiseksi. Reklamaation tehtyäsi asiasi käsitellään 48 tunnin kuluessa. Kalastus TV vastaa mahdollisista kustannuksista, jotka johtuvat sellaisen virheen korjaamisesta, jota koskeva reklamaatio on hyväksytty. Kolmen (3) vuoden jälkeen sinulla ei ole enää oikeutta reklamoida, ellei muuta esimerkiksi takuuehdoista johdu. Lisätietoja oikeuksistasi kuluttajana löydät osoitteesta www.kkv.fi.

Kalastus TV varaa oikeuden veloittaa sellaisista korjauskustannuksista, jotka johtuvat sinun toiminnastasi aiheutuneesta virheestä.

Asiakastuki

Ottaaksesi yhteyttä Kalastus TV asiakastukeen voit joko lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kalastus-tv.fi

Immateriaalioikeudet

Kaikki Palvelun sisältö on suojattu Suomen tai muiden maiden lainsäädännön mukaisesti. Kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet Palvelun muodostavaan aineistoon tai sisältöön kuuluvat Kalastus TV tai ovat Kalastus TV lisensoimia. Kalastus TV myöntää sinulle ei-yksinomaisen lisenssin tällaisiin oikeuksiin ainoastaan henkilökohtaisia ja yksityisiä tarkoituksia varten (ei mihinkään kaupallisiin tarkoituksiin) sillä edellytyksellä, että et:

 • kopioi, julkaise, jäljennä, vuokraa, ilmoita, lähetä, jakele, välitä tai saata Palvelun sisältöä saataville julkisesti tai valtuuta ketään muuta henkilöä tekemään siten;
 • lataa, lähetä eteenpäin tai jaa mitään Palvelun sisältöä, käytä Palvelua minkään laitteen avulla, jota et ole rekisteröinyt, tai ota mitään maksua Palvelun katsomisesta;
 • kierrä, muunna, poista, takaisinmallinna, takaisinkäännä, pura, muuta tai muuten kajoa mihinkään Palvelun osana olevaan turva- tai salaus- tai muuhun tekniikkaan tai ohjelmistoon.

Sinulle ei siirry Palvelun tai minkään sen sisällön omistusoikeutta.

Näiden määräysten ja immateriaalioikeuksien rikkominen katsotaan aina näiden yleisten ehtojen vakavaksi rikkomukseksi, jolloin Kalastus TV on oikeus sulkea Palvelusi välittömästi ja/tai poistaa käyttöoikeutesi Palveluun tai millä tahansa muulla keinolla estää kielletyn toiminnan jatkuminen.

Turvallisuus

Et saa yrittää ohittaa Kalastus TV turvajärjestelmää tai yrittää testata Palvelun turvallisuutta. Et saa käyttää Palvelua tavalla, joka voi vahingoittaa, sulkea, ylikuormittaa, haitata tai loukata toisten käyttäjien Palvelun käyttöä. Tämä kattaa kaiken sellaisen aineiston lähettämisen tai välittämisen, joka sisältää ohjelmistoviruksia tai muita tietokonekoodeja, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu vahingoittamaan, keskeyttämään, vaurioittamaan, tuhoamaan tai rajoittamaan minkä tahansa Palveluun suoraan tai välillisesti liitetyn tietokoneohjelmiston tai -laitteiston toimintaa.

Et saa yrittää hankkia luvatonta pääsyä mihinkään tietokonejärjestelmään, verkostoon, sisältöön tai tietoon, josta verkkosivusto, Palvelu tai Palvelun muodostavat järjestelmät koostuvat. Et myöskään saa yrittää hankkia pääsyä aineistoihin tai tietoihin, joita ei tarkoituksellisesti ole asetettu saataville tai hankittavaksi Palvelusta.

Edellä mainittujen määräysten rikkominen katsotaan aina näiden yleisten ehtojen vakavaksi rikkomukseksi, jolloin Kalastus TV on oikeus sulkea Palvelusi välittömästi ja/tai poistaa käyttöoikeutesi Palveluun tai millä tahansa muulla keinolla estää kielletyn toiminnan jatkuminen.

Vastuumme

Palvelu tarjotaan ”sellaisenaan” ja ”saatavuuden mukaan”, emmekä vastaa siitä, että sisältö, tiedot, Palvelu tai muu Palvelussa tai sen kautta tarjottu aineisto on virheetöntä tai täydellistä. Niin pitkälti kuin mahdollista, emme anna mitään suoraa tai välillistä takuuta tai vakuutusta koskien Palvelun toimivuutta, saatavuutta, laatua, käytettävyyttä tai turvallisuutta.

Kalastus TV, sitä lähellä olevat yhtiöt ja yhteistyökumppanit ei ole vastuussa suorista, epäsuorista, tilapäisistä tai erityisistä taikka välillistä vahingoista, jotka aiheutuvat Palvelun tai minkään Verkkosivuston tai Palvelun kautta käytettävän kolmannen osapuolen tarjoaman palvelun käytöstä.

Mikään näissä ehdoissa ei rajoita vastuutamme sellaisesta vahingosta, jota emme lain puitteissa voi sulkea pois tai rajoittaa.

Korvaus sopimusrikkomustilanteessa

Mikäli rikot näitä yleisiä ehtoja taikka voimassa olevan lainsäädännön määräyksiä ja rikkomuksesi aiheuttaa vahinkoa Kalastus TV, sitä lähellä oleville yhtiöille tai yhteistyökumppaneille, olet velvollinen korvaamaan Kalastus TV, sitä lähellä oleville yhtiöille ja yhteistyökumppaneille rikkomuksesi seurauksena aiheutuneen vahingon täysimääräisesti, mukaan lukien vahingonkorvaus, vaatimus, kulut ja kustannukset sisältäen oikeudenkäyntikulut.

Verkkosivustollamme olevat linkit

Verkkosivustollamme saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Kalastus TV ei valvo kyseisten sivustojen sisältöä eikä ole vastuussa niistä tai mistään menetyksistä tai vahingoista, joita sinulle saattaa aiheutua niiden käytöstä.

Lainkäyttöalue ja sovellettava lainsäädäntö

Jos Kalastus TV ja kuluttajan välillä ilmenee erimielisyyksiä, osapuolten on ensin pyrittävä ratkaisemaan kiista yhteisymmärryksessä. Jos osapuolet eivät pääse sopimukseen, kiista kuuluu Suomen oikeusistuinten yksinomaisen toimivallan alaisuuteen. Sanotusta huolimatta kuluttajalla on kuitenkin aina oikeus saattaa riita-asia kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti. Kuluttajariitalautakunnan osoite on Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki ja internetosoite www.kuluttajariita.fi.

Ylivoimainen este

Kalastus TV ei ole vastuussa sinulle, jos Verkkosivusto tai Palvelu ei toimi, ei ole saatavilla tai siinä on häiriö, eikä myöskään mistään viivästyksestä näiden yleisten ehtojen noudattamisessa, jos edellä mainitut johtuvat mistä tahansa sellaisesta syystä, jota Kalastus TV ei ole voinut kohtuudella välttää. Edellä mainittu koskee myös sellaista tilannetta, jossa Kalastus TV mahdollista alihankkijaa on kohdannut edellä mainittu ylivoimainen este, eikä Kalastus TV ole ollut mahdollisuutta turvautua vaihtoehtoiseen alihankkijaan.

EHDON PÄTEMÄTTÖMYYS

Mikäli jokin näiden yleisten ehtojen yksittäinen ehto olisi pätemätön tai mahdoton toteuttaa, ei se kuitenkaan aiheuta yleisten ehtojen pätemättömyyttä kokonaisuudessaan. Tuota yksittäistä ehtoa sovelletaan lain sallimassa laajuudessa.

Yhteystiedot

Jos sinulla on Verkkosivuston käyttöä koskevia ongelmia tai kysymyksiä, ota yhteyttä osoitteeseen info@kalastus-tv.fi