Monikulttuurinen Tatarstan Page MAIN

TULOSSA 5.12.

JAKSO 5

Svijazhskin saarikaupunki. Historiallinen Svijazhsk on todella mielenkiintoinen kohde, ja Ville sattuu paikalle juuri, kun kaupungissa vietetään Kalastajan päivää. Ville haluaa tietysti lähteä kalaan paikallisten kalastajien kanssa ja saada selville, onko paikallinen joki nimensä mukaisesti hyvä ahvenjoki. 

TULOSSA 19.12.

JAKSO 6

Kamajoen suulla. Käynti kipsikaivoksessa, aidon ranskalaisen juuston maistelu ja melkein myrskyn armoille päätyminen "merellä" onnistuvat kaikki Villen yllätykseksi Tatarstanissa pienellä alueella Kamajoen varrella. 

TULOSSA 26.12.

JAKSO 7

Tetjuši. Kun Ville saa tietää, että Tetjušissa on aikoinaan pyydetty liki tuhatkiloinen venäjänsampi, hän haluaa kuulla siitä kaiken. Entisaikojen kalanpyyntitarinoista inspiroituneena Villen on päästävä kokeilemaan vanhanaikaisia kalastustapoja. 

TULOSSA 2.01.

JAKSO 8

Bulgar. Kaupunki, josta kaikki alkoi. Kaupunki, jolla on yli tuhatvuotinen historia ja ainutlaatuinen kulttuuriperintö. Historian ystävänä Ville haluaa nähdä tämän kaiken omin silmin. 

TULOSSA 16.01.

JAKSO 9

Tšistopol. Ville vierailee kirjailija Boris Pasternakin museossa ja kiertelee Tatarstanin maantieteellisessa keskipisteessä sijaitsevaa kaupunkia kävellen. Kun Villelle ehdotetaan vierailua uudessa panimossa ja lähtemään sen jälkeen kalaan, reissu Tšistopoliin muuttuu entistäkin mielenkiintoisemmaksi. 

TULOSSA 30.01.

JAKSO 10

Jelabuga. Jelabuga on yksi Tatarstanin historiallisista kaupungeista, ja samalla myös yksi kauneimmista: siksi monet taiteilijat ovat työskennelleet nimenomaan täällä. Parasta täällä ovat kuitenkin paikalliset, jotka todella rakastavat kotikaupunkiaan. 

Tilaa Kalastus TV

Kokeile ensimmäinen kuukausi veloituksetta! Katso Kalastus TV:tä puhelimella, tabletilla, läppärillä ja telkkarilla

Sahköpostiosoite. Järjestelmä lähettää kaikki sähköpostiviestit tähän osoitteeseen. Osoitetta ei julkaista ja sitä käytetään vain jos tarvitset uuden salasanan tai pyydät lähettämään tiedotteita tai ilmoituksia sähköpostitse.
Käyttäjätunnuksessa sallittuja erikoismerkkejä ovat esim. piste (.), yhdysmerkki (-), lainausmerkki ('), alaviiva (_) ja @-merkki.