Monikulttuurinen Tatarstan Page MAIN

JAKSO 1

Olisi mahtavaa lähteä kalaan samantien, suoraan kaupungista. Mutta nyt ollaankin Tatarstanin pääkaupungissa Kazanissa, eikä Ville malta millään olla tutustumatta kaupunkiin edes pikaisesti.

JAKSO 2

Vaikka Kazan ja sen lähiseudut ovatkin saaneet Villen pauloihinsa, hän ei kuitenkaan ole unohtanut, miksi tänne tultiin. Ville lähteekin yölliselle hauenpyyntireissulle kokeneen kalastajan kanssa.

JAKSO 3

Naberežnyje Tšelny. Vaikka Kazanissa olikin mukavaa, Ville ei anna armoa kaloille syrjäisemmilläkään seuduilla Tatarstanissa. Miksi tyytyä vähään, tuumii Ville, ja suuntaa Tatarstanin toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Naberežnyje Tšelnyyn.

JAKSO 4

Laiševo. Ville saa tietää, että eräs Tatarstanin alue on niin kuuluisa kaloistaan, että kala on kuvattu jopa alueen vaakunaan.  Eihän sellaista paikkaa voi jättää käymättä!

JAKSO 5

Svijazhskin saarikaupunki. Historiallinen Svijazhsk on todella mielenkiintoinen kohde, ja Ville sattuu paikalle juuri, kun kaupungissa vietetään Kalastajan päivää. Ville haluaa tietysti lähteä kalaan paikallisten kalastajien kanssa ja saada selville, onko paikallinen joki nimensä mukaisesti hyvä ahvenjoki.

JAKSO 6

Kamajoen suulla. Käynti kipsikaivoksessa, aidon ranskalaisen juuston maistelu ja melkein myrskyn armoille päätyminen "merellä" onnistuvat kaikki Villen yllätykseksi Tatarstanissa pienellä alueella Kamajoen varrella.

JAKSO 7

Tetjuši. Kun Ville saa tietää, että Tetjušissa on aikoinaan pyydetty liki tuhatkiloinen venäjänsampi, hän haluaa kuulla siitä kaiken. Entisaikojen kalanpyyntitarinoista inspiroituneena Villen on päästävä kokeilemaan vanhanaikaisia kalastustapoja.

JAKSO 8

Bulgar. Kaupunki, josta kaikki alkoi. Kaupunki, jolla on yli tuhatvuotinen historia ja ainutlaatuinen kulttuuriperintö. Historian ystävänä Ville haluaa nähdä tämän kaiken omin silmin.

JAKSO 9

Tšistopol. Ville vierailee kirjailija Boris Pasternakin museossa ja kiertelee Tatarstanin maantieteellisessa keskipisteessä sijaitsevaa kaupunkia kävellen. Kun Villelle ehdotetaan vierailua uudessa panimossa ja lähtemään sen jälkeen kalaan, reissu Tšistopoliin muuttuu entistäkin mielenkiintoisemmaksi.

JAKSO 10

Jelabuga. Jelabuga on yksi Tatarstanin historiallisista kaupungeista, ja samalla myös yksi kauneimmista: siksi monet taiteilijat ovat työskennelleet nimenomaan täällä. Parasta täällä ovat kuitenkin paikalliset, jotka todella rakastavat kotikaupunkiaan.

Tilaa Kalastus TV

Kokeile ensimmäinen kuukausi veloituksetta! Katso Kalastus TV:tä puhelimella, tabletilla, läppärillä ja telkkarilla

Sahköpostiosoite. Järjestelmä lähettää kaikki sähköpostiviestit tähän osoitteeseen. Osoitetta ei julkaista ja sitä käytetään vain jos tarvitset uuden salasanan tai pyydät lähettämään tiedotteita tai ilmoituksia sähköpostitse.
Käyttäjätunnuksessa sallittuja erikoismerkkejä ovat esim. piste (.), yhdysmerkki (-), lainausmerkki ('), alaviiva (_) ja @-merkki.