Monikulttuurinen Tatarstan Page PRE-LAUNCH

JAKSO 1

Olisi mahtavaa lähteä kalaan samantien, suoraan kaupungista. Mutta nyt ollaankin Tatarstanin pääkaupungissa Kazanissa, eikä Ville malta millään olla tutustumatta kaupunkiin edes pikaisesti.

JAKSO 2

Vaikka Kazan ja sen lähiseudut ovatkin saaneet Villen pauloihinsa, hän ei kuitenkaan ole unohtanut, miksi tänne tultiin. Ville lähteekin yölliselle hauenpyyntireissulle kokeneen kalastajan kanssa.

JAKSO 3

Naberežnyje Tšelny. Vaikka Kazanissa olikin mukavaa, Ville ei anna armoa kaloille syrjäisemmilläkään seuduilla Tatarstanissa. Miksi tyytyä vähään, tuumii Ville, ja suuntaa Tatarstanin toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Naberežnyje Tšelnyyn.

JAKSO 4

Laiševo. Ville saa tietää, että eräs Tatarstanin alue on niin kuuluisa kaloistaan, että kala on kuvattu jopa alueen vaakunaan. Eihän sellaista paikkaa voi jättää käymättä!

JAKSO 5

Svijazhskin saarikaupunki. Historiallinen Svijazhsk on todella mielenkiintoinen kohde, ja Ville sattuu paikalle juuri, kun kaupungissa vietetään Kalastajan päivää. Ville haluaa tietysti lähteä kalaan paikallisten kalastajien kanssa ja saada selville, onko paikallinen joki nimensä mukaisesti hyvä ahvenjoki.

TÄTÄ OSIOTA TÄYDENNETÄÄN

Rekisteröinti

Kirjauduttuasi asiakkaaksi näyttöön ilmestyy linkki "Sarjat"

Sahköpostiosoite. Järjestelmä lähettää kaikki sähköpostiviestit tähän osoitteeseen. Osoitetta ei julkaista ja sitä käytetään vain jos tarvitset uuden salasanan tai pyydät lähettämään tiedotteita tai ilmoituksia sähköpostitse.
Käyttäjätunnuksessa sallittuja erikoismerkkejä ovat esim. piste (.), yhdysmerkki (-), lainausmerkki ('), alaviiva (_) ja @-merkki.